مسجد صاحب الزمان(عج) شبانکاره

گزارش فعالیتهای هیئت انصارالمهدی(عج)،پایگاه بسیج صاحب الزمان(عج) و کانون انصار شبانکاره

مسجد صاحب الزمان(عج) شبانکاره

گزارش فعالیتهای هیئت انصارالمهدی(عج)،پایگاه بسیج صاحب الزمان(عج) و کانون انصار شبانکاره

پیام های کوتاه
  • ۸ فروردين ۹۲ , ۱۲:۴۲
    الهی

کدام وزیرپیشنهادی روحانی درتحصن فتنه بود؟

دوشنبه, ۲۱ مرداد ۱۳۹۲، ۰۸:۲۸ ق.ظ
یکی از فعالین سابق دانشجویی دانشگاه امیرکبیر با اشاره به برخی از ویژگی های وزیر پیشنهادی رئیس جمهور جدید از برخی اقدامات وی در ایام فتنه در دانشگاه امیرکبیر یاد کرد.
مهدی رفیعی دبیر اسبق انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه امیرکبیر در گفت‌و گو با تسنیم با اشاره به معرفی یکی از اساتید دانشگاه امیرکبیر به عنوان گزینه وزارت علوم دولت یازدهم اظهار داشت: شناخت و ارتباط من از میلی منفرد فراتر از یک دانشجوی دانشگاه از یک عضو هیات علمی است، با توجه به اینکه وی استاد دانشکده برق دانشگاه امیرکبیر بودند و من هم دانشجوی این دانشکده، ارتباط من با میلی منفرد رابطه‌ای استاد و شاگردی و فراتر از یک فعال دانشجویی با یک استاد سیاسی است.
 
وی با اشاره به خصوصیات اخلاقی وی تصریح کرد: میلی منفرد از لحاظ اخلاقی فردی آرام، باوقار و متین محسوب می‌شود و از نظر سواد علمی و ابعاد کارهای علمی به خصوص در حوزه برق جایگاه خوبی در بین اساتید دانشگاه دارند.
 
این فعال دانشجویی سابق با بیان اینکه آشنایی من با وی به قبل از سال ۸۸ برمی‌گردد، تاکید کرد: با توجه به اینکه گزینه معرفی شده وزارت علوم قبل از دولت نهم و دهم در دولت هشتم مدتی سابقه سرپرستی وزارت علوم را داشتند و از بدنه وزات علوم بودند، از گذشته شناختی از سوابق اجرایی‌ وی داشتیم و حتی برخی مواقع در همین زمینه با او بحث و گفت‌وگو می کردیم.
 
رفیعی افزود: از نظر اندیشه فکری و خط مشی سیاسی انتقادات جدی به وی وارد است و از نظر سیاسی و فکری چیزی از معین وزیر علوم دوران اصلاحات کم ندارد.
 
شاگرد سابق وزیر علوم پیشنهادی رئیس جمهور خاطر نشان کرد: به نظر می‌رسد آنچه که ما در زمان صدارت معین در وزارت علوم شاهد بوده‌ایم بالقوه در دوران وزارت علوم گزینه احتمالی نیز وجود خواهد داشت.
 
وی با اشاره به برخی از اقدامات گزینه پیشنهادی وزارت علوم در فتنه ۸۸ در دانشگاه امیرکبیر گفت: وی در انتخابات سال ۸۸ از اعضای محوری تحصن اساتید مسجد دانشگاه امیرکبیر بود و از موافقان لغو امتحان و تعطیلی امتحانات بود.
 
رفیعی تاکید کرد: وی علاوه بر حضور در تحصن اساتید در هدایت دانشجویان برای ایجاد التهاب در دانشگاه نقش اساسی داشت.
 
فعال دانشجویی سابق دانشگاه امیرکبیر تصریح کرد: میلی منفرد همچنین در تحصن اساتید دانشگاههای تهران که در مسجد دانشگاه تهران برگزار شد نقش محوری و فعال داشت و بر مواضع مدعیان تقلب تاکید می کرد.
 
وی در همین زمینه گفت: میلی منفرد از جمله اساتیدی بود که در آن ایام، امتحانات خود را برگزار نکرد و همراهی اش با مدعیان تقلب که دست به رفتارهای غیرقانونی زدند اگر نگوییم اقداماتی فتنه‌گرانه حداقل رفتاری غیرقانونی محسوب می‌شد.
 
دبیر اسبق انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه امیرکبیر با بیان اینکه ما به عنوان دانشجوی دانشگاه امیرکبیر اقدامات قانون‌شکنانه‌ای را از گزینه فعلی وزارت علوم در سال ۸۸ دیده‌ایم، افزود: ایشان حامی ادعای تقلب بود و تحرکاتی را در همان زمان بر اساس این ادعا در دانشگاه انجام داد.
 
رفیعی با اشاره به سخنان رهبر انقلاب مبنی بر اینکه چرا کسانی که ادعای تقلب داشته‌اند، تا این زمان عذرخواهی نکرده‌اند گفت: به نظر می‌رسد وزارت علوم به عنوان یکی از حساس‌ترین وزارتخانه‌های کشور بهتر بود به شخصی با سابقه علمی بیشتر و هماهنگ‌تر با گفتمان امام رهبری سپرده می‌شد و از نمایندگان مجلس انتظار داریم در این زمینه بررسی‌های بیشتری را انجام دهند.
۹۲/۰۵/۲۱
هادی شبیری

نظرات  (۲)

«فتنه»،رمز فتنه
چندیست که بعضی ها طوری در قبال وزرای پیشنهادی آقای روحانی موضع گیری می کنند و با رگ های برآمده از فتنه سخن می گویند که گویی چهار سال گذشته از تاریخ ایران حذف شده و رد پایی از خرابکار ها باقی نمانده است.
این روزها بعضی آقایان مشغول کالبد‏‎‏‏شکافی پرونده ی وزرای کابیه ی روحانی هستند و در آن میان چنان لخت و عور فریاد بر می آورند که:«یافتم،ارتباط فلانی را با فتنه کشف کردم»،انگار حواسشان نیست دولت محبوبشان چه گلی بر سر ملت زده.گویا یادشان رفته که معیارهای مدنظرشان یک بار امتحان خود را پس داده اند و مردم از دوران مدیریت یکپارچه بر تمام قوا توسط غوغاسالارانِ همیشه مدعی بر سرزمینشان،جز یک تجربه ی ضعیف و آکنده به تزویر و دروغ،چیزی در خاطره ی خود ندارند و اکنون ندای تغییر سر داده اند و اندیشه ی پوشیده ی آنان را برنمی تابند.
اگر مدیران باسابقه،که سرمایه های آزمون پس داده ی انقلاب هستند،صرفا به دلیل حمایت از یک کاندید در انتخابات قبلی،حتی با وجود اثباتِ اعتقاد و التزام به ولایت فقیه باید از تصدی پست وزارت منع شوند،پس در شرایط بحرانیِ کنونی،چه کسانی باید کشور را نجات دهند؟
اما به نظر می رسد اینها بهانه ای بیش نیست و جریانات تندرو قصد دارند از چماق فتنه برای گرفتن انتقام شکست انتخابات استفاده کنند.در واقع «فتنه» نه به عنوان معیاری برای رد و تایید وزرای کابینه،بلکه بیشتر به رمزی برای پایه گذاری فتنه ی جدید شبیه است.فتنه ای که شاید هیچگاه ماهیت طراحانش فاش نشود.
لذا همانگونه که دکتر روحانی با رائه چهره ای معقول و معتدل ثابت کرد که با واژه ی فتنه بیگانه است و توانست اعتماد مردم را جلب کند،امید است که بتواند در برابر فتنه گران 92 از امانت مردم پاسداری نماید.
می دونید به چند نفر از وزرا گیر دادید چندتاشونو که حامی فتنه اعلام می کنید ده دوازده تاشونو  هم که میگین کهولت سن دارند آقای ایکس با آقای ایگرگ رابطه داره که تو تظاهرات88شرکت داشته.آقای ایکس به دیدار فلانی رفته و از این حرفا علی ما شاا....///////یادتون باشه سعی نکنید جامعه تک صدایی بشه که این امکان نداره و چنین جامعه ای محکوم به نابودیست.سعی نکنید نا خواسته جامعه را به سمت پرتگاه نابودی ببرید لطفا

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی